Dressing table

  • Si të zgjidhni një tryezë salcë

    Tabela e veshjes i referohet dekorimit të mobiljeve që përdoret për përbërjen. Termi tryezë e veshjes është përdorur gjerësisht nga pronarët, klientët, dhe projektuesit e shtëpive në shtëpitë moderne, dhe tani i referohet tavolinave të veshjes së mobiljeve në përgjithësi. Ne jemi një prodhues i kotësive të zgjedhjeve të stilit. Çdo interes është i mirëpritur të shkojë më poshtë
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI