Pasqyra dyshe

  • Mbytet dyshe dhe pasqyra dyshe

    A doni një dollap banjo me lavaman dhe pasqyra të dyfishta think Unë mendoj se kjo është një zgjedhje e mirë. Ky kabinet banjo ka edhe elementin metalik të ngjyrës së shampanjës, kanë frymë bashkëkohore dhe në modë. Mbështetni shërbimin me porosi të lavamanit të vetëm, si dhe një prodhues të kotësive të zgjedhjeve të stilit.
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI