Our History

2005-2009

The brand founder ofOKASA”, Zoti. Monedhë, drejtonte një biznes të shitjeve të produkteve sanitare si distributor.

our_history_2005_2009

2010

Prepared and founded theOKASAbrand with a factory area of 3,0000 metra katrorë.
Produktet tona eksportohen në shumë vende: Gjermania, Japonia, Rusia, Emiratet e Bashkuara Arabe, Afrika e Jugut, Tajlanda dhe kështu me radhë.

our_history_2010b

2012

“OKASA” as a Chinese famous brand of bathroom vanity.

our_history_2012

2013

OKASAas the Top 10 markë e famshme e kotësisë së banjës në Kinë.

our_history_2013

2015

Fabrika investoi për të azhurnuar linjën e prodhimit.

our_history_part5

2016

Baza e prodhimit arriti në 30,000 metra katrorë, dhe sallën e ekspozitës së selisë së gjatë 2,000 metra katrorë

our_history_part6

2018

Me shume se 200 agents forOKASA

our_history_2018b

2020

Target to export to the world under the brandOKASA

our_history_2020
HULUMTIMI TANI