Themeluesi i markës së "Okasa", Zoti. Monedhë, drejtonte një biznes të shitjeve të produkteve sanitare si distributor.

OKASA është marka e Nanhai Gaotong Sanitar Ware Co., Ltd. në qytetin e Foshanit, main product is bathroom vanity .

The company’s products have passed the international high-standard certification.

Okasa u shërben klientëve në të gjithë botën, ka siguruar mobilje të personalizuara për banjo

AFFORDABLE BATHROOM VANITY, DESIGNED & BUILT FOR YOUR & STYLE

2005-2009

Themeluesi i markës së "Okasa", Zoti. Monedhë, drejtonte një biznes të shitjeve të produkteve sanitare si distributor.

2012

“Okasa” as a Chinese famous brand of custom bathroom vanity manufacturer.

2015

Fabrika investoi për të azhurnuar linjën e prodhimit.

2018

Me shume se 200 agjentë për "Okasa"

2010

Përgatiti dhe themeloi markën "OKASA" me një sipërfaqe fabrike prej 3,000 metra katrorë.
Produktet tona eksportohen në shumë vende: Gjermania, Japonia, Rusia, Emiratet e Bashkuara Arabe, Afrika e Jugut, Tajlanda dhe kështu me radhë.

2013

"Okasa" si Top 10 famous brand of bathroom vanity manufacturer in China.

2016

Baza e prodhimit arriti në 30,000 metra katrorë, dhe sallën e ekspozitës së selisë së gjatë 2,000 metra katrorë

2020

Synoni të eksportoni në botë me markën "Okasa"

2005-2009

Themeluesi i markës së "Okasa", Zoti. Monedhë, drejtonte një biznes të shitjeve të produkteve sanitare si distributor.

2010

Përgatiti dhe themeloi markën "OKASA" me një sipërfaqe fabrike prej 3,000 metra katrorë.
Produktet tona eksportohen në shumë vende: Gjermania, Japonia, Rusia, Emiratet e Bashkuara Arabe, Afrika e Jugut, Tajlanda dhe kështu me radhë.

2012

“Okasa” as a Chinese famous brand of custom bathroom vanity manufacturer.

2013

"Okasa" si Top 10 famous brand of bathroom vanity manufacturer in China.

2015

Fabrika investoi për të azhurnuar linjën e prodhimit.

2016

Baza e prodhimit arriti në 30,000 metra katrorë, dhe sallën e ekspozitës së selisë së gjatë 2,000 metra katrorë

2018

Me shume se 200 agjentë për "Okasa"

2020

Synoni të eksportoni në botë me markën "Okasa"

CUSTOM VANITY MANUFACTURER

Creat Five Star Vanity

  • Fully custom sizes
  • Custom to your budget
  • Ships in 7-15-days

Get in touch now !

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI